ORICE OCHI ÎL VA VEDEA

“Iată că El vine pe nori. Şi orice ochi Îl va vedea; şi cei ce L-au străpuns. Şi toate seminţiile pământului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin.”

(Apocalipsa 1:7)

În ziua aceea, Domnul va deschide inclusiv ochii orbilor, a celor care nu au văzut niciodată lumina zilei. Orice ochi Îl va vedea, cu siguranță!Dar unii se vor îngrozi de moarte, alții vor fi plini de bucurie cand Îl vor vedea pe Domnul. Ce ai văzut și ce ai privit cu ochii tăi in viața de zi cu zi?

Te-ai uitat la pornografie, la lucruri murdare, ai aruncat priviri păcătoase? Ridică-ți ochii către cer și către nori și privește cu atenție: într-o zi Cristos va veni pe nori. Îl vei vedea cu ochii tăi pe Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine.Du-te în cimitir și priveste cu atenție: într-o zi, “Isus Cristos, martorul credincios, cel întâi-născut din morţi”, va deschide toate mormintele și orice ochi Îl va vedea. Cristos, care este “Domnul împăraţilor pământului […] a făcut din noi o împărăţie şi preoţi pentru Dumnezeu, Tatăl Său: a Lui să fie slava şi puterea în vecii vecilor! Amin.”De cealaltă parte sunt cei care fac răul, “și, cu toate că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sunt vrednici de moarte, totuş, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.” (Romani 1:32) Dar pentru noi, care L-am iubit pe Domnul și suntem ai “Lui, care ne iubeşte, care ne-a spălat de păcatele noastre cu sângele Său”, El ne promite: “Adevărat, adevărat vă spun, că cine ascultă cuvintele Mele, şi crede în Cel ce M-a trimis, are viaţa veşnică, şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă.”(Ioan 5:24)

Domnul îți spune azi: “Fii credincios până la moarte, şi-ţi voi da cununa vieţii.”


Comments

Author

Total Page Visits: 132 - Today Page Visits: 1