MOLIA CARE S-A ARS LA ARAGAZ

“Apoi pofta, când a zămislit, dă naştere păcatului; şi păcatul odată făptuit, aduce moartea.”

(Iacov 1:15)

În timp ce încălzeam niște lapte pe aragaz, a venit o molie în zbor, s-a apropiat de flacăra aragazului și n-a mai putut să plece de acolo. Nici n-a reușit să intre în flacără, dar nici n-a mai reușit să plece, pentru că era deja prea aproape. Cred că i s-au topit aripile. Nu știu clar ce s-a întâmplat, dar este sigur că a murit acolo.

La fel se întâmplă și cu păcatul. Omul are senzația că păcatul poate fi cald, sau dulce, sau de dorit. Dar când te apropii de el, TE DISTRUGE, TE OMOARĂ.

Pericolul cel mai mare este să nu-ți dai seama care este limita, pentru că mulți se joacă și spun: “A, nu e problemă, este doar o joacă”. 

Dar nu! Nu îți mai dai seama care este limita și nu poți să realizezi faptul că dintr-o dată păcatul te-a dstrus, te-a omorât, te-a nenorocit. 

Pur și simplu, la fel ca și cu molia aceasta, la fel se poate întâmpla cu fiecare dintre noi. Atunci când ne jucăm cu păcatul, atunci când ne gândim că ne putem apropia și nu se va întâmpla nimic rău, dintr-odată moartea vine asupra noastră. Moartea spirituală și apoi moartea fizică.

Unde-ți vei petrece veșnicia? 
În Cer, împreună cu Dumnezeu? 
În Rai sau în iad? 

Depinde de alegerile pe care le faci pe pământul acesta. 

NU TE JUCA DELOC CU PĂCATUL! 
NU TE APROPIA DE FOC, PENTRU CĂ TE VA ARDE!


Comments

Author

Total Page Visits: 43 - Today Page Visits: 1