EVANGHELIZAREA – MODUL MEU DE VIAȚĂ (carte)

“După ce am citit cartea lui Oswald Smith, Omul de care se folosește Dumnezeu, mi-am dorit să devin un astfel de om. De atunci am început să mă rog următoarea rugăciune: “Dumnezeule, am o singură viață de trăit, folosește-mă în a conduce spre Tine milioane de suflete în generația mea!” Împreună cu această rugăciune am început să vestesc oamenilor Evanghelia în diferite contexte. Am început din satul meu natal, am continuat, pentru patru ani, să slujesc ca misionar printre românii din regiunea Transcarpatia, Ucraina, iar apoi am ajuns, prin harul Domnului, să vestesc Evanghelia unor triburi din Africa. Fiind adânc înrădăcinat în chemarea lui Dumnezeu pentru mine, în anul 2010 am fondat Asociația misionară Holy Fire Ministries.

În această carte expun modul în care Dumnezeu m-a mântuit și apoi m-a chemat la slujire. În mod special cele 33 de experiențe personale din lucarea misionară ilustrează dorința lui Dumnezeu de a ajunge prin noi la sufletele pierdute și a le arăta calea mântuirii.

Unul dintre gândurile care mă însuflețesc în această lucrare este cel spus de către renumitul predicator metodist, John Wesley, care atrăgea atenția asupra urgenței și importanței evanghelizării, astfel: “Aveți o singură misiune, aceea de a salva suflete!”

Prin această carte doresc să transmit că fiecare creștin pasionat pentru Hristos poate devein un câștigător de suflete pentru Dumnezeu. Demnezeu ceează cadre, pentru a împărtăși vestea bună a Evangheliei celor pierduți, dar când aceste cadre lipsesc, noi trebuie să rămânem conectați cu cuvântul lui Dumnezeu care spune: “Duceți-vă și predicați Evanghelia la orice făptură!” Așa că fără nici un fel de rezervă, trebuie să deschidem gura și să vorbim despre Isus celor din jur! Te invit la o călătorie misionară în timp, prin cei 16 ani trecuți, decând sunt în misiune cu Dumnezeu.”

Florin Pop

Cumpără cartea EVANGHELIZAREA – MODUL MEU DE VIAȚĂ de aici

Comments
Total Page Visits: 145 - Today Page Visits: 1