DOMNUL NU SE SCHIMBĂ NICIODATĂ

„Căci Eu Sunt Domnul, Eu nu Mă schimb”

(Maleahi 3:6)

Ce bucurie să știm că Dumnezeu nu se schimbă. Într-o lume în care toate sunt în schimbare, în care foarte multe lucruri se prăbușesc și nu știm ce va fi mâine, în care viitorul este incert și nesigur, Dumnezeu spune “Eu sunt Același”, “Eu nu Mă schimb”.

Încrederea noastră, nădejdea noastră trebuie să fie pusă doar în Dumnezeu. Atunci când avem încrederea pusă în Dumnezeu, când viața noastră este ancorată în Dumnezeu, atunci viitorul nostru este sigur, este cert, este asigurat, este în mâna Lui. Veșnicia noastră este împreună cu El.

Dacă viitorul nostru depinde de acest pământ, atunci este incert, la fel ca și pământul. Tot ce este pe acest pământ se va întoarce în țărână, așa cum a fost, iar pământul, cu tot ce este pe el, va arde. Dar va fi un cer nou și un pământ nou.

În Cerul nou și în pământul nou al lui Dumnezeu trec doar cei care L-au primit pe Domnul Isus Cristos ca Domn și Stăpân în inima lor, care au fost iertați prin sângele Mielului lui Dumnezeu – Domnul Isus Cristos este numit în Biblie “Mielul lui Dumnezeu, care ridică păcatul lumii”.

Dacă vrei ca siguranța pe care o dă Dumnezeu să o ai în viața ta, primește-L pe Domnul Isus Cristos ca Domn și Stăpân în viața ta.

Dumnezeu este Cel care nu se schimbă niciodată.


Comments

Author

Total Page Visits: 45 - Today Page Visits: 1