DOAR UN FUM A MAI RĂMAS DIN SODOMA ȘI GOMORA

“Avraam s-a sculat a doua zi dis-de-dimineaţă şi s-a dus la locul unde stătuse înaintea Domnului. Şi-a îndreptat privirile spre Sodoma şi Gomora şi spre toată Câmpia; şi iată că a văzut ridicându-se de pe pământ un fum, ca fumul unui cuptor.”

(Geneza 19:27)

După ce a nimicit Domnul cetățile Sodoma și Gomora, s-au petrecut lucrurile descrise mai sus.

De la Sodoma vine și cuvântul sodomiți.
Cetățile acestea aveau o mare problemă cu homosexualitatea, cu depravarea, cu păcatele sexuale, dar și cu mândria.

Avraam se uită a doua zi dimineața acolo și vede ridicându-se un fum, ca fumul unui cuptor. Nu mai existau nici Sodoma, nici Gomora, pentru că au fost distruse de Domnul.

Ce se va întâmpla cu lumea care Îl respinge pe Dumnezeu în mod intenționat și care parcă este obsedată de păcatele sexuale, de orice fel de păcat care este împotriva lui Dumnezeu?

La un moment dat va veni judecata lui Dumnezeu. Scrie în Biblie că pământul, cu tot ce este pe el, va arde. Probabil că se va ridica un fum de pe pământ, ca fumul unui cuptor, la fel cum a fost la Sodoma și Gomora.


Dumnezeu are răbdare, are îndelungă rabdare, însă Dumnezeu nu se lasă să  fie batjocorit. 

Există o zi a judecății !
Gândește-te la lucrul acesta.

Peste marile și impunătoarele cetăți Sodoma și Gomora, Dumnezeu a lăsat să plouă din cer foc și pucioasă, astfel încât aceste cetăți au fost distruse de tot, iar din locul lor se mai ridica doar un fum, ca fumul unui cuptor.

Vine o zi a judecății !


Comments

Author

Total Page Visits: 53 - Today Page Visits: 4