DOAR ÎN CRISTOS AVEM MÂNTUIRE

“În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mântuiţi.”

(Faptele apostolilor 4:12)

Mă bucur din toată inima să știu clar lucrul aceasta, să știu că mântuirea este DOAR în Numele Domnului Isus Cristos. Așa a lăsat Dumnezeu.

Niciun alt întemeietor de religii nu oferă mânturie. 
Nu există un alt mântuitor sau salvator, niciun altul nu a murit pentru păcatele mele.  
Doar Domnul Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, Cel care era la dreapta Tatălui, El a venit pe pământ și a murit pentru păcatele mele și ale tale, ca eu și cu tine să fim mântuiți. 

Nu există un alt nume, nu există o altă persoană, nu există niciun fel de alt mântuitor venit din partea lui Dumnezeu sau venit de oriunde altundeva, decât Domnul Isus Cristos.


Doar în Numele Lui avem mântuire, slăvit să fie Numele Lui.
Dar depinde de noi dacă acceptăm mântuirea. Spunea cineva că mântuirea este gratis, însă nu a fost ieftină. Domnul Isus Și-a dat sângele pe cruce pentru noi. A murit și a înviat ca să ne ofere nouă gratis, în dar, mântuirea.

Deci depinde de mine și de tine dacă primesc mântuirea din mâna lui Dumnezeu, în Numele Domnului Isus Cristos.

Dumnezeu să ne dea înțelepciune să-L alegem pe Domnul Isus Cristos ca Domn și Mântuitor, pentru că nu există niciun alt nume pe pământ, a niciunui întemeietor de religii, în care să avem mântuire decât în Numele sfânt și drag și scump al Domnului nostru Isus Cristos – Singurul Fiu al Singurului Dumnezeu viu și adevărat.


Comments

Author

Total Page Visits: 96 - Today Page Visits: 3