CA SĂ DUCĂ PE MULȚI FII LA SLAVĂ

“Se cuvenea, în adevăr, ca Acela pentru care şi prin care sunt toate, şi care voia să ducă pe mulţi fii la slavă, să desăvârşească, prin suferinţe, pe Căpetenia mântuirii lor.

(Evrei 2:10)

Ca să ducă pe mulți fii la slavă a murit Domnul Isus Cristos. Ca să ne strămute, să ne mute de sub puterea întunericului, din împărăția întunericului în “Împărăția Fiului dragostei Lui”.

Planul lui Dumnezeu, ținut ascuns din veșnicii, a venit la lumină atunci când Cristos murea pe cruce. Cel rău credea că a biruit, însă planul lui Dumnezeu era să biruiască moartea prin moarte. Prin moartea Domnului Isus Cristos, moartea a fost biruită, astfel încât fiecare dintre noi să avem viața.

Și nu este un lucru de apucat, nu este un lucru simplu, pe care să-l tratăm cu nepăsare.


Cum mă raportez eu la dragostea extraordinară pe care a arătat-o Dumnezeu pentru mine și pentru tine, dându-L pe Domnul Isus Cristos să moară în locul nostru pe cruce?

PLATA PĂCATULUI ESTE MOARTEA !

În urma păcatului – și toți oamenii sunt păcătoși – ne așteaptă moartea. Însă “darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos”, slăvit să fie Numele Lui.


Comments

Author

Total Page Visits: 119 - Today Page Visits: 2