Bucurie în biserica Smirna – Trimitere în misiune

În seara zilei de 7 februarie 2021, biserica Smirna din Baia Mare (Ferneziu) a fost gazda unui eveniment special: trimiterea în lucrarea de misiune a Tabitei Hreniuc. Tabita a finalizat anul trecut un proces amplu de instruire în misiune externă, atât teoretic cât și practic, la Centrul Român de Studii Transculturale din Agigea (Constanța). În urma unei călătorii pe termen scurt efectuată în Uganda, în perioada în care studia la CRST, Dumnezeu i-a confirmat chemarea la slujire în această țară din Estul Africii.

În încheierea serviciului, Tabita a fost chemată în fața întregii comunități prezente la sărbătoare iar pastorul bisericii, Liviu Hozan, împreună cu prezbiterii și cu invitații s-au rugat pentru protecția ei, pentru călăuzire și pentru a fi folosită cu putere de Duhul Sfânt în lucrare. La această sărbătoare au fost prezenți și părinții și frații Tabitei, care sunt credincioși ortodocși.

La câteva ore după slujba de trimitere, Tabita a și plecat spre Uganda, unde a ajuns cu bine în 9 februarie, fiind așteptată de familia Bucur căreia i se va alătura în lucrarea pe care ei o fac acolo de mai mulți ani.
Holdele sunt coapte, gata pentru seceriș, atât în Uganda cât și în multe alte zone ale lumii. Haideți să cerem Domnului, cu credință, și mai mulți lucrători români care să participe la secerișul Lui!

Gheorghe Rițișan

Comments
Total Page Visits: 349 - Today Page Visits: 1