ATAC LA ADRESA LUI DUMNEZEU – IEHOVA: CONGRESUL AMERICAN ÎNCEPE ANUL CU BLASFEMIE

“Atunci au inceput oamenii sa cheme Numele Domnului” (Geneza 4:26)


Un asa-zis pastor rosteste prima rugaciune in Congresul American in 2021 si spune: “In numele Dumnezeului monoteistic, Brahma, si dumnezeii cunoscuti sub diferite nume in diferite religii, Amen si Awoman”.

  1. Numele lui Dumnezeu este sfant, de trei ori sfant.
    Singurul Dumnezeu viu si adevarat, Cel Care S-a revelat pe Sine Insusi in Biblie, in Hristos, in natura si in constiinta omului, i-a zis lui Moise: „Eu Sunt Cel ce Sunt.” Şi a adăugat: „Vei răspunde copiilor lui Israel astfel: „Cel ce se numeşte „Eu Sunt” m-a trimis la voi.”
    (Exod 3:14)

Dumnezeu se prezinta in Biblie cu mai multe Nume, insa Numele cu care se prezinta in mod special lui Moise, este: EU SUNT CEL CE SUNT, adica IEHOVA sau IAHVE.

  1. Sub nicio forma nu Il pui pe Dumnezeul Bibliei alaturi de dumnezeii care sunt dumnezei falsi, minciuni, morti sau legende. “Să nu te închini înaintea unui alt dumnezeu; căci Domnul se numeşte gelos, este un Dumnezeu gelos.”
    (Exod 34:14)
  2. “Amen” si “awoman” am putea traduce: “Un barbat si o femeie”. Este o bataie de joc la adresa cuvantului Amin, in engleza “Amen”, cu care se incheie rugaciunile crestinilor.

Mai este un loc in Biblie unde scrie “Eu Sunt “, si anume in Apocalipsa 2:23 “Voi lovi cu moartea pe copiii ei. Şi toate Bisericile vor cunoaşte că „Eu Sunt Cel ce cercetez rinichii şi inima”: şi voi răsplăti fiecăruia din voi după faptele lui.”
Uau !

“Eu sunt Cel ce sunt !” spune Dumnezeul Cel Atotputernic!
Singurul Dumnezeu viu si adevarat, slavit sa fie Numele Lui.

In veci, AMIN.

Comments
Total Page Visits: 124 - Today Page Visits: 1